PUBLICITAT

«Dibuixaria una puça saltant de llibre en llibre»

  • Puigbó i Capdevila presenten el llibre ??(S)avis' a La Puça
L. F. M
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Josep Puigbó i Roser Capdevila, ahir a La Puça. Foto: TONY LARA

Ahir la il·lustradora catalana més internacional, Roser Capdevila –no cal dir-ho, però per si de cas, la mare de Les Tres Bessones–, va dibuixar en el seu dietari, «una puça saltant de llibre en llibre», o aquesta era la primera idea que li van venir el cap quan li van preguntar com explicaria el seu dia a la llibreria La Puça, «tan càlida i acollidora», i que estava plena a vessar. La inauguració del local, «formarà part de la meva història».

Capdevila es trobava al Principat – que coneix bé, des de fa més de 46 anys que té casa a Ransol– junatment amb el periodista Josep Puigbó per presentar el llibre S(àvis). Lluny del silenci i de la queixa, l'edició en paper de la primera temporada del programa del 33, en el qual es van realitzar 13 entrevistes a persones grans, des de polítics i empresaris a artistes, testimonis i veus del segle XXI . Un llibre que «va a contraccorent perquè no s'hi critica a ningú ni es pontifica res que no sigui de l'experiència viscuda», i a contracorrent perquè es focalitza en la gent gran, que aquesta societat té oblidada i invisible als mitjans –«ja que vénen més els joves i els productes light»–.

I parla d'una manera de ser, ni dels que «passen de tot», ni dels que «ho critiquen tot», sinó de gent lluitadora, optimista, que les ha passat magres, però que ofereix «alternatives serioses i realistes». Ofereix saviesa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT