PUBLICITAT

Assandca fa una crida al voluntariat a La Llacuna

  • L'Associació celebra una jornada per apropar-se a tota la ciutadania
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto:

L'associació andorrana contra el càncer, Assandca va celebrar ahir una jornada de portes obertes amb la voluntat d'acostar-se encara més a la ciutadania i establir contacte directe amb totes aquelles persones interessades en col·laborar-hi. La jornada es va celebrar al Centre Cultural La Llacuna i va consistir en una presentació del vicepresident d'Assandca, David Astrié, i un berenar popular cedit pel Rebost del Padrí. Astrié va explicar que es busquen voluntaris que es comprometin encara que sigui per col·laborar en activitats puntuals o per formar part activa de l'associació entrant a la junta, que actualment està integrada per sis persones.

Astrié va fer arribar a la trentena d'assistents a l'acte la sensació d'alleujament que suposa per als malalts i els familiars tenir una persona amb qui parlar durant el tractament. I justament és per a aquesta finalitat que també Assandca busca voluntaris. Amb la jornada de portes obertes, nombroses persones van aprofitar per fer-se voluntaris omplint fulls d'inscripció. Però Astrié va insistir en que qui vulgui fer-se voluntari pot fer-ho quan vulgui a través del web Assandca.com, mitjançant el telèfon 366 650 o per correu electrònic [email protected].

fira d'Andorra la vella / Astrié també va avançar que Assandca serà present a la Fira d'Andorra la Vella, amb un estand en què es faran activitats que captaran l'atenció dels ciutadans i que serviran per aconseguir finançar 100 transports sanitaris per als malalts de càncer que han de fer els tractaments, sobretot de radioteràpia, a Barcelona o a Tolosa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT