PUBLICITAT

L'Alternador instal·la caixes niu en arbres del Parc Central

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto:

El Servei de Joventut del Comú d'Andorra la Vella, a través de L'alternador de Joventut i en col·laboració amb el Centre Andorra Sostenible, va organitzar ahir una activitat participativa adreçada a joves de 12 a 30 anys d'edat, per celebrar el Dia Mundial dels Ocells, que té lloc internacionalment el 6 d'octubre.

Aquesta activitat gratuïta va tenir lloc al Parc Central d'Andorra la Vella. En concret, es va procedir a la construcció de caixes niu que, posteriorment, van ser instal·lades en diversos indrets del Parc i també es va confeccionar un menjador d'ocells que va ser emplaçat en un lloc privilegiat de l'espai per atreure diferents tipus d'ocells.

Les caixes-niu s'empren preferentment per afavorir la presència d'ocells, particularment en espais urbans on, així, poden niar a plaer i en unes condicions òptimes per a la seva reproducció.

Quan als boscos no hi ha arbres vells que tinguin cavitats naturals on els ocells puguin nidificar-hi, les caixes-niu són especialment útils. És aconsellable construir les caixes niu amb fusta, que no sigui conglomerat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT