PUBLICITAT

Koldo preveu una Bèlgica, que debuta, «molt ofensiva»

  • Moisés entra en la llista després de la sanció i són baixa per lesió Víctor Hugo, Marc Pujol i Sebas
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto:

La selecció nacional va fer ahir l'últim entrenament a casa abans d'iniciar el viatge cap a Brusel·les, on disputa demà el segon partit de la fase de classificació de l'Eurocopa. Bèlgica espera Andorra amb les urpes, «molt ofensiva», segons el tècnic Koldo Àlvarez, «que juga a casa i encara no ha disputat cap partit». El tècnic torna a comptar amb Moisés, que estava sancionat davant Gal·les, i no entren en la llista, per lesió, Víctor Hugo, Marc Pujol i Sebas

Andorra, que va debutar contra Gal·les, presentarà un equip amb «petites variants», segons el seleccionador, sempre depenent «de la gent que pugui tenir» el rival. El tècnic considera que els jugadors de la tricolor arriben en un estat de forma òptim –«porten ja rodatge perquè ja han començat les lligues», va dir ahir– i és conscient que els belgues «exigiran el màxim». La tricolor té les baixes de Víctor Hugo (isquiotibials), Marc Pujol (angines) i Sebas (abductor).

LA SUB-19 CONTRA / Avui comença l'aventura de la sub-19 a Gdansk (Polònia) en la lligueta de classificació per a l'Eurocopa de la categoria. El rival d'aquesta tarda serà Holanda (15.30h). Avui hi juguen també Polònia-Moldàvia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT