PUBLICITAT

Assandca rep 1.080 euros dels bingos

  • L'Asssociació andorrana de lluita contra el càncer, rep el primer xec per part d'una empresa i espera que que a partir d'ara siguin moltes més les que col·laborin en les accions d'acompanyament que projecten
G. GURDÓ
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

Bingo Cristall i Bingo Star's van entregar ahir un xec conjunt de 1.080 euros a l'Associació andorrana de lluita contra el càncer (Assanca). L'import del xec corresponia, a la recaptació en restauració que va fer el Bingo Cristall el passat dimecres 24 de setembre i la del Bingo Star's del passat dilluns 29 de setembre. El gerent dels dos locals de joc, Marc Martos, va explicar que «en tots dos casos són els dies de més freqüentació als negocis». I va afegir que «a banda d'aquesta aportació ens agradaria col·laborar directament amb activitats dedicades a fomentar el voluntariat, fent difusió dels esdeveniments que organitzi Assandca a través de tots els canals del bingo, inclosos els electrònics, com la nostra web i les nostres pàgines a les xarxes socials, per donar-los major recorregut i que la gent s'animi a participar-hi».

Marcos va explicar que posa a disposició de l'Associació els locals perquè pugui organitzar xerrades, tallers, taules rodones i tota mena d'actes que donin un impuls a la sensibilització de la ciutadania per lluitar contra els efectes devastadors de la malaltia, que molt sovint tenen «un component emocional demolidor» va argumentar Josep Saravia, president d'Assandca. Saravia va recollir el xec i va agrair als bingos la col·laboració en una iniciativa que «no només dóna suport als malalts sinó també als seus familiars i amics, i que ha d'ajudar-nos a sensibilitzar la població de la importància de conèixer, prevenir i detectar el càncer». I va afegir que «es tracta d'una donació especial, ja que és la primera que Assandca rep per part d'una empresa del país». Saravia va desitjar que aquesta iniciativa «animi el teixit empresarial a fer el mateix, contribuint a alleugerir el patiment de malalts i familiars».

Bingo Cristall i Bingo Star's són pioners en fer un donatiu econòmic a la jove Associació que té com a principals objectius informar i conscienciar la població, millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i les seves famílies, promoure la participació i la formació entre els col·lectius professionals i els voluntaris, a més de protegir i difondre els drets dels pacients de càncer, reforçant el paper del pacient com a part activa en la lluita contra aquesta malaltia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT