Sense canvis a la Lliga amb tres equips al capdavant

SANT JULIÀ DE LÒRIA

La segona jornada de la lliga en Primera no va deixar cap canvi en la part alta. Matecosa Sant Julià, Pidasa Santa Coloma i Construccions La Posa Lusitans sumen els mateixos sis punts i segueixen colíders.

En el primer enfrontament del dia, al camp d'Alàs, els lusitans van confirmar que aquest any no volen deixar escapar cap punt, tot i que la seva victòria contra el Construccions Modernes Inter Escaldes va ser per la mínima (1-0). Juan Raya, als 25 minuts de joc, va fer l'únic gol del matx que permet el Lusitans mantenir el ritme del Matecosa i el Pidasa.

Precisament el Matecosa va vèncer 1-3 al Bar La Fira d'Andorra Casa Benfica. Aixovall va veure com l'equip de Julio Ferreros segueix intractable. Edjang va avançar els lauredians, però els lusos van empatar amb Alves al minut 58. La resposta del Matecosa va arribar en els següents quatre minuts, amb gols de Carlos Jacques i Sebas Gómez.

El que no podia fallar era el Pidasa Santa Coloma, que va jugar el seu matx a última hora amb la informació de com havien quedat els seus rivals. Els colomencs, però, van tenir ofici per desfer-se del Gestions JR Principat per un clar 3-0, amb gols de Samir Bousenine a la mitja hora, de Manolo Jiménez en el 69 i Àlex Izquierdo en el 82.

Així mateix, el que vol agafar aire és l'Escale Santa Coloma. L'equip de Lluís Miquel Aloy va vèncer 4-2 a l'Encamp. Vall va avançar els colomencs a un minut del descans, però en la represa Víctor Bernat va fer el segon (minut 50). Just després Neira va retallar distàncies, però de nou Bernat en el 70 va posar el 3-1. El 3-2 de Raventós en el 76 posava l'emoció, però Bernat, de nou de penal en el 87, va sentenciar.