PUBLICITAT

«En el cinema sempre s'ha d'innovar»

  • El nou gerent dels Cinemes illa Carlemany té com objectiu augmentar el nombre d'espectadors
L.F.M
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto:

Disset anys en el món del cinema, i només tres de kit-kat, des de que van tancar els Cinemes Moderen. El que havia estat el seu gerent, Jordi Torres, torna ara com a gerent dels cinemes illa Carlemany.

? Nou gerent, noves apostes?

? En el món del cinema sempre s'ha d'innovar. I quan ho fas, sempre tens més possibilitats d'atreure més públic, que és el que ens interessa a tots els cinemes. A Andorra no hi ha cap altra cinema que ens pugui fer la competència, però de totes maneres cal donar un bon servei i una bona qualitat d'imatge, i que els nostres clients estiguin i es trobin ben tractats.

? Quan parlem d'innovar, de què parlem concretament?

? Parlem de buscar noves promocions, noves maneres de fer. El cine té un ventall molt gran de possibilitats que es poden explotar, i es trobar-les, tenir imaginació i convertir-les en realitat.

? No entenc per on va...

? De promocions de qualsevol tipus que puguem oferir, a part de les pel·lícules, perquè la gent vingui més al cinema.

? Es ve d'un any molt bo en tema d'espectadors gràcies a ?Ocho apellidos vascos'. Es vol mantenir aquesta temporada?

? Esperem que sí.

? Què es pot fer amb un cinema que ja va bé i que no té competència?

? Sempre es pot millorar. Sempre hi pot haver algú que porti deu anys sense anar al cinema, doncs la meva intenció és que aquesta gent vingui.

? Quines seran les estrenes taquilleres de la temporada?

? Ara hem estrenat Torrente 5, hi ha anat molt bé. Estrenem també aquesta setmana Perdida (Gone Girl), també tenim les Ninja Turtles, i Dràcula, que he vist el tràiler i pinta molt bé, crec que funcionarà molt bé, també REC . I totes a la mateixa vegada que s'estrenen a Espanya.

? No hi ha gaire cinema d'autor...

? S'intenta portar una mica de tot, però quan s'acosten les dates de Nadal ja sabem que tot el cinema que s'estrena és comercial, què és el que funciona. Aquest temps que he estat fora del cine, crec que s'ha intentat mimar tots els públics i s'han portat coses.

? I pel que fa les subvencions al cinema en català?

? En principi segueixen.

? I les versions originals?

? També segueixen.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT