PUBLICITAT

L'expert en melanoma Ribas, convidat de luxe

Per El Periòdic

  • El facultatiu explicarà com el sistema defensiu pot lluitar contra el càncer
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

El doctor Antoni Ribas serà el convidat de la conferència que MoraBanc i Advance Medical organitzen anualment a Andorra. Ribas és un expert mundial en melanoma i oferirà una xerrada amb el títol ‘Com pot el sistema immunitari lluitar contra el càncer'.

La cita està programada per al proper dimecres 22 d'octubre a les 19 hores al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

Ribas és professor de medicina, cirurgia i farmacologia molecular i mèdica de la Universitat de Califòrnia Los Angeles i director del Programa d'Immunologia Tumoral del Jonsson Comprehensive Cancer Center. A més, lidera les investigacions més innovadores en la lluita contra el càncer, centrades en teràpies immunològiques.

L'any passat el protagonista va ser el neuròleg Álvaro Pascual-Leone, i abans van passar per Andorra els oncòlegs David Khayat i Josep Baselga, el nutricionista Pierre Dukan, els psiquiatres Luis Rojas Marcos i Joan Corbella i el cardiòleg resident als Estats Units,Valentí Fuster. Advance Medical és una empresa líder en la prestació de serveis de diagnòstic a distància amb experts de primer nivell mundial, amb oficines a Barcelona i a Boston.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT