PUBLICITAT

El PS entra a tràmit la llei de reactivació del comerç

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El president del Grup parlamentari socialdemòcrata, David Rios, va entrar ahir al registre del Consell General la proposició de llei de reactivació del comerç. Els socialdemòcrates confien que el text rebi el suport de tots els grups parlamentaris i creuen que «si hi ha voluntat política la llei es pot aprovar abans d'acabar l'any».

Tal i com va anunciar en roda de premsa el primer secretari del PS, Pere López, es tracta d'un conjunt de «mesures molt concretes» dirigides a millorar la competitivitat del sector, un dels més afectats per la greu crisi dels últims anys i pal de paller del model econòmic del país. En aquest sentit, els socialdemòcrates entenen que «l'actuació de l'Administració ha de tenir molt present la necessitat de potenciar el principal sector econòmic del nostre país destinant els recursos necessaris per a la millora de la seva competitivitat i legislant per tal de corregir situacions que estan afectant negativament a la competitivitat del sector».

Rios confia que el text tingui el suport de la resta de grups parlamentaris ja que «no s'entendria que la resta de grups donessin l'esquena a mesures d'impuls al sector econòmic més important del nostre país». Malgrat l'alt volum de lleis que en procés de tràmit parlamentari, el president del grup creu que “hi ha el marge de temps per aprovar aquesta llei».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT