PUBLICITAT

Crèdit comercialitzarà el fons GAMCO International SICAV

  • El Grup andorrà farà la gestió al país veí a través de Banco Alcalá
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Grup Crèdit Andorrà ha arribat a un acord amb la gestora nord-americana GAMCO Investors per comercialitzar en exclusiva a Andorra, a través de Crèdit Andorrà, i a Espanya, a través de Banco Alcalá, el fons GAMCO International SICAV Merger Arbitrage, un cop estigui formalitzada la inscripció als registres corresponents de l'INAF i la CNMV, respectivament. El fons està centrat en l'arbitratge de fusions i adquisicions. Inverteix en accions de companyies implicades en aquest tipus d'operacions corporatives, en concret, en operacions que ja han estat anunciades per tal de minimitzar el risc.

L'objectiu d'aquesta estratègia d'inversió és, tal com assenyalen des de l'entitat andorrana, oferir uns retorns bruts positius d'entre un 3% i un 4% per sobre del Líbor (la referència dels tipus d'interès interbancaris) a tres mesos, tant en mercats alcistes com baixistes. L'estratègia que adopta el fons GAMCO International SICAV Merger Arbitrage està molt poc correlacionada amb el mercat de renda variable i renda fixa, la qual cosa permet diversificar les fonts de rendibilitat de la cartera i reduir la volatilitat global.

El director de Gestió d'Actius i Mercats de Crèdit Andorrà, Sergi Martín, ha explicat en un comunicat que «el nostre objectiu és trobar productes diferencials que puguin donar rendiments interessants amb un risc moderat. L'entorn actual de molta activitat corporativa en fusions i adquisicions resulta adient per esperar una evolució favorable del fons GAMCO International SICAV Merger Arbitrage». Martín ha afegit que «la situació sanejada de les empreses nord-americanes, que des de l'inici de la crisi han augmentat la seva posició de liquiditat i han reduït el deute per la seva aversió al risc, i uns tipus d'interès en mínims històrics, semblen presentar un context favorable perquè es multipliquin les operacions de fusions i adquisicions als EUA i també a altres regions».

Crèdit Andorrà ha organitzat la conferència Renda variable americana: dues fórmules per invertir amb èxit, en la qual es parlarà del nou fons GAMCO International SICAV Merger Arbitrage i de l'estratègia d'inversió que permet treure profit de les fusions i adquisicions sense incórrer en el risc del mercat de renda variable, amb un objectiu de rendibilitat consistent i sostingut en el temps. La conferència anirà a càrrec de Ralph Rocco, senior partner de GAMCO Investors i portfolio manager del fons. Rocco estarà acompanyat per Robert Leininger, també portfolio manager de GAMCO Investors, que explicarà les claus de l'èxit de la renda variable americana i del potencial de revaloració del Crediinvest SICAV US American Value.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT