PUBLICITAT

Detingut un home de 42 anys per intentar abusar d'un menor

  • Una patrulla va detenir diumenge a la Massana un acusat de maltractaments en l'àmbit domèstic
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Control d'una patrulla de la Policia Foto: TONY LARA

La Policia va detenir el dijous passat un resident portuguès de 42 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la llibertat sexual, ja que havia estat denunciat per una temptativa d'abusos sexuals a un menor. Aquesta detenció forma part de les 11 efectuades durant la setmana del 29 de setembre al 5 d'octubre per diversos delictes. En el comunicat no s'informa el lloc on van tenir els fets ni si el menor era un familiar de la persona detinguda.

D'altra banda, la setmana passada es van detenir quatre persones per conduir superant els límits d'alcoholèmia permesos. Dues de les detencions es van efectuar el dilluns passat, la primera a un andorrà de 24 anys, amb una taxa d'1,80 g/l, i la segona a un resident francès de 39 anys, amb una taxa d'1,74 g/l, després d'haver patit un accident amb danys materials. La tercera detenció es va produir el passat dijous a un andorrà de 21 anys, amb una taxa d'1,57 g/l. I la darrera detenció es va fer el divendres a un resident portuguès de 31 anys, amb una taxa d'1,80 g/l.

delictes contra la salut pública / Pel que fa als delictes contra la salut pública, el passat divendres la Policia va detenir a Andorra la Vella un resident portuguès de 31 anys, per possessió i consum de cocaïna.

El divendres –segons va informar ahir el cos en un comunicat– els agents van detenir a Andorra la Vella, un andorrà de 25 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral. La patrulla va intervenir en un domicili arran d'una baralla familiar. D'altra banda, la Policia va detenir aquest diumenge a la Massana, un home no resident de nacionalitat espanyola i 32 anys, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic i contra la inviolabilitat de domicili, a més d'amenaces, injúries i resistència greu a funcionaris de Policia. La patrulla va intervenir a requeriment d'una agressió en l'àmbit domèstic.

conducció sense carnet / La Policia també va detenir durant la setmana passada dues persones per trencar una ordenança penal de suspensió del permís de conduir. La primera detenció va ser divendres a Escaldes-Engordany, a un resident espanyol de 22 anys, i la segona aquest diumenge a Andorra la Vella, a un resident espanyol de 22 anys.

Finalment, aquest dissabte els agents van detenir a Escaldes-Engordany, un andorrà de 29 anys, com a presumpte autor d'amenaces, injúries i resistència greu a funcionaris de Policia. La patrulla va intervenir al domicili a requeriment dels veïns per un problema de sorolls.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT