PUBLICITAT

La Fira s'amplia però no pot fer front a tota la demanda

  • Minguillón admet que es fa difícil guanyar més espai dins de l'envelat
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

La 36a Fira d'Andorra la Vella se celebrarà els propers dies 24, 25 i 26 d'octubre i aquest any uneix l'envelat d'expositors i el d'associacions, de manera que es guanyen 1.000 metres d'espai i s'aconsegueix una millor connexió entre les dues zones. En aquesta ocasió també s'ha ampliat la zona on hi haurà els artesans, que a més de la plaça de la Rotonda i el passeig del Riu, arribarà fins a l'entrada de la Fira, al Parc Central. Els cònsols d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer i Jordi Minguillón, i la consellera de Cultura i Participació Ciutadana, Meritxell Rabadà, van explicar ahir que en aquesta edició han rebut molta demanda de participació i han quedat expositors i associacions en llista d'espera.

La demanda per participar a la Fira d'Andorra la Vella continua creixent cada any i per aquest motiu s'ha ampliat l'espai dedicat als expositors unint els envelats de la fira d'associacions i de l'espai comercial. Així, en total es comptarà amb 65 expositors a l'espai comercial i 53 entitats culturals, esportives i sense ànim de lucre. Tot i això, Minguillón va indicar que han quedat en llista d'espera més d'una vintena d'expositors que volien participar-hi i no han pogut per manca d'espai.

Tot i que hi hagi demanda, Minguillón va admetre que és difícil pensar en ampliar l'espai de cara a futures edicions perquè hi càpiguen més expositors, ja que l'envelat està aprofitat al màxim, informa l'ANA.

A més, la zona d'artesans, que ja en les darreres edicions s'ha situat al passeig del Riu, a l'exterior, per atraure més públic, es torna a ubicar en aquesta espai però s'amplia fins a l'entrada de la fira, al Parc Central. Així, s'hi ubicaran 42 estands d'artesans i també tallers que mostraran com fan l'artesania. Pel que fa a la Fira d'Associacions, que celebra la seva quarta edició, l'objectiu és oferir un espai on promocionar les associacions i donar a conèixer els seus objectius.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT