PUBLICITAT

La CCIS i BSA renoven l'acord per mantenir la formació continuada

I.M.C.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra (CCIS) ha renovat el conveni amb Banc Sabadell d'Andorra (BSA) pel qual l'entitat financera subvenciona la formació continuada que la CCIS ofereix als seus afiliats des de fa 18 anys, el que li aporta un grau important d'experiència per adaptar-se a les noves necessitats. Gràcies a la col·laboració amb BSA, es poden oferir un elevat número de cursos a preus competitius i accessibles per tothom. El primer acord, signat al setembre de l'any passat, ja marcava la durada d'un any prorrogable. Durant la signatura del segon conveni que es va fer ahir a la seu de la Cambra, el president de la CCIS, Marc Pantebre, va mostrar-se molt satisfet per la prorrogació del conveni i va assegurar que «des de que es va firmar el primer acord el 2013, s'han fet 47 cursos a 605 professionals en àrees de formació com el comerç, recursos humans o l'administració». A més, Pentebre va afegir que després de cada curs es fa una enquesta de satisfacció i «la valoració mitjana és de 8,3 punts sobre 10.

El president de BSA, Robert Cassany, va elogiar la feina que fa la CCIS i va afirmar que «en un moment com l'actual és bàsica la formació per mantenir la competitivitat».

La formació continuada de la Cambra arriba a tots els públics objectius, té diferents formats i està dedicada a les diferents àrees de l'organització: comerç i distribució, econòmic-financera, fiscalitat, secretariat i administració, RR.HH, màrqueting i comercial, qualitat i medi ambient, etc. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT