PUBLICITAT

El Canòlich Music lauredià confia doblar el nombre de participants

  • Una de les actuacions més esperades serà la del grup Please
JOSEP ROMERO
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
El delegat de Joventut del Bisbat, el coordinador del Festival i el conseller de Social de Sant Julià de Lòria, ahir Foto: TONY LARA

La segona edició del Festival de Música Cristiana Canòlich Music Andorra que tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 de novembre preveu doblar el nombre de participants respecte a la primera edició que es va celebrar a finals de maig de l'any passat. En aquella ocasió hi van assistir unes 400 persones que es van donar cita a la parròquia de Sant Julià de Lòria. El canvi de calendari pretén, segons el coordinador del certamen i rector de la parròquia laurediana, mossèn Pepe Chisvert, facilitar que puguin participar més joves ja que «l'any passat va coincidir amb l'època d'exàmens dels estudiants», la qual cosa va dificultar l'assistència. El certamen té com a objectiu «continuar sent un vehicle de transmissió de valors pels nostres joves a través de la música», va manifestar Chisvert.

La majoria dels actes, organitzats pel Bisbat d'Urgell, la parròquia de Sant Julià i el Comú de la localitat, es realitzaran en un envelat climatitzat que el Comú muntarà a la Plaça de la Germandat.

Carles Alvarez, conseller de Social lauredià, va remarcat la voluntat que aquesta segona edició «sigui la de la consolidació», i va constatar que permetrà donar a conèixer al jovent «que hi ha formes diferents de divertir-se».

ACTIVITATS / L'edició d'enguany preveu el concurs musical Dóna't a conèixer on els joves podran mostrar les seves habilitats, la celebració ecumènica «oberta a tothom» a la parròquia de Sant Julià de Lòria amb la participació del grup de gòspel Twocats pel Gòspel i els concerts dels grups Kairoi, Lease' i L'artista convidat, guanyadors del festival de joves promeses musicals l'any passat i que ja s'ha començat a obrir un espai propi en el panorama musical.

Una de les actuacions més esperades serà la del grup Please, una banda de tribut oficial d'U2. També es preveu que apleguin una gran quantitat de seguidors les bandes Karoi i Tocats pel Gòspel, formacions de gran popularitat i qualitat en els seus respectius estils.

Complementaran el programa la realització de diferents tallers al matí del dissabte, oberts a gent de totes les edats, vinculats amb la música, el ball, la meditació o el ioga. El dia següent, diumenge, hi haurà preus especials per fer una sortida lúdica a Caldea, a Naturlàndia o a la parròquia i el Museu del Tabac, amb transport inclòs. A més es disposarà d'un 20% de descompte o d'un 3x2 a les altres activitats del parc.

L'organització ha previst, d'altra banda, preus i menús especials als restaurants i bars de la parròquia pels participants als actes.

INSCRIPCIONS/Totes les persones interessades poden trobar la informació necessària i realitzar les seves inscripcions a través de la web www.canolichmusic. com. Els organitzadors van explicar que esperen l'assistència de grups procedents de Catalunya, França i fins i tot del País Valencià.

El delegat de Joventut del Bisbat d'Urgell, Lluís Plana, va indicar que preveuen flotar diferents autocars que faran diferents recorreguts des de Barcelona i Lleida i realitzaran parades a diferents localitats com ara Balaguer, Oliana, Sort o Tremp, entre d'altres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT