El VPC cau al camp del COQ Leguevinois i no suma

CALMONT

El VPC va caure ahir 37-18 al camp del COQ Leguevinois, segons Dídac Martínez l'equip amb més potencial de la Promoció d'Honor, i no suma cap punt de bonus.

El conjunt andorrà es va deixar remuntar després d'un bon inici. Va començar manant en l'electrònic als deu minuts amb un assaig de Thompson que va transformar a pals Emiliano Robbiani. Poc després els locals van fer una penalitat però de nou un assaig de Reikàixvili va posar més terra pel mig (3-12). Però el Leguevinois va respondre amb una altra marca al minut 22, al 25 Jamrulidze va ser expulsat deu minuts i un minut després va pujar l'11-12 gràcies a una penalitat. Emiliano va respondre amb una altra penalitat però abans del descans va caure un altre assaig que feia el 18-15. En la segona part, només una penalitat d'Emiliano. Els locals van ser molt superiors i van fer tres assajos més.