PUBLICITAT

Gaymz Andorra demana una llei contra la homofòbia ? nelantihomofòbica

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El col·lectiu Gaymz Andorra va demanar ahir a través d'un comunicat que, conjuntament amb la modificació de la llei del matrimoni i d'adopció, es prengui en consideració en aquesta legislatura o si més no, s'entri a la Sindicatura, una proposició de llei contra l'homofòbia.

El col·lectiu va fer aquesta petició després que aquest dijous el Parlament de Catalunya aprovés la llei antihomofòbia a favor dels drets de les persones gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals. Gaymz Andorra va explicar que l'objectiu és garantir els drets i els deures de les persones LGBT recollits en la Constitució i que a la pràctica, «molts no es porten a terme i no es garanteixen».

En aquest sentit, subratllen que la situació d'homofòbia «encara és vigent, a l'igual que la xenofòbia i el racisme» i consideren que aquests són uns «problemes que té la societat andorrana i els col·lectius minoritaris al Principat». Creuen, a més, que totes les situacions agressives han de ser sancionades «pel correcte funcionament del sistema legislatiu».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT