PUBLICITAT

Aquest cap de setmana té lloc el sisè Congrés Sàbiens

  • El congrés porta per títol: ?Despertant la teva ment intel·ligent'
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Imatge del Congrés Sàbiens en una de les edicions passades. Foto: TONY LARA

Aquest dissabte i diumenge té lloc a l'Hotel Roc Blanc el sisè Congrés Sàbiens, sota el títol: Despertant la teva ment inte·ligent. Aquest any realitzaran diverses ponències amb l'objectiu «d'estar més sans física, mental i emocionalment».

La inauguració del Congrés te lloc avui a les 9 del matí, la primera ponència va a càrrec de Rafael Moro: Contes per ser més savis. Anirà seguit de David Topí amb El poder de la intuición. Menjajes, señalers y acontecimientos. Como Interpretarlos, Lluís Rovira amb Morfopsicología. La cara oculta del rostro humano i Alberto Rossi, Economia y mente.

Una de les conferències més curioses - si tenim en compte el títol- és la de Elena Quelle avui a les 16 hores: El misterio de los Beatles. A les 17 hores és el torn de Expediente X, per David Parcerisa , seguida de Sueños y apariciones fantasmales de Carlos Largo i tancarà la jornada el doctor Miguel Ánguel Pertierra amb La Última Puerta. Experiencias cercanas a la muerte.

El diumenge serà el dia més tranquil i les conferències només es faran durant el matí. Joan Obiols parlarà de La Psiquiatría y las medicinas complementarias, Ferran Prat de Niños y niñas de cristal. El despertar de una nueva generación con energía y dones milagrosos para la transformación, un dels titulars que es presenten més misteriosos. Tancaran les conferències Ana Maria Oliva amb Ver lo invisible. La información que tiene nuestro cuerpo energético i la doctora Maria Josep Rosselló amb Evitar la acidificación del organismo con la alimentación. La importáncia de las frutas y las verduras.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT