PUBLICITAT

Un curs de fotografia mostra l'art del Lightpainting a Andorra

  • Oferiran una sessió amb model ambientada en els anys 50
L. F. M
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: CARLOS CALERO

Dibuixar amb llum o pintar amb llum. Això és el que fan els fotògrafs nocturns especialistes en la tècnica del lightpainting. Donen llum a la foscor,i al que no se li dóna llum, no surt a la càmera, creant imatges irreals. Un dels coneguts fotògrafs catalans que s'hi dedica és Carles Calero, i avui estarà impartint un curs de 12 hores al Principat – sis de teoria i sis de pràctica –, organitzat conjuntament amb Esteve Argelich i que començarà a les 16 hores a l'Hotel Prisma d'Escaldes.

Una de les modalitats d'aquesta tècnica que és la caracterització de personatges i implica treballar amb models – una de les epecialitats de Calero, que li agrada treballar creant escenes de fantasia i horror–. Aquesta és la que duran a terme en el curs: en una nau industrial de la Massana, amb un cotxe de l'any 57 i una dona disfressada a l'estil Grease, els alumnes del curs crearan a través de les seves imatges un ambient dels anys 50.

Després també aniran a la muntanya i practicaran la fotografia nocturna de paisatges, amb circumpolars de la via làctea, etc. Res de photoshop, paciència i imaginació.

Els organitzadors ja estan pensant en fer-ne una segona edició l'any que ve. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT