PUBLICITAT

Retorn al lloc de moments inoblidables

  • Jordi Trias jugarà una vegada més al Martín Carpena, on va aconseguir l'MVP de la final de la Copa del Rey l'any 2007 amb el Barça i on va passar «el millor moment» de la seva carrera i un cap de setmana «molt emotiu»
ALBERT CANES
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: TONY LARA

L'inici de lliga a Malaga també significa el retorn de Jordi Trias al lloc on va assolir l'MVP de la final de la Copa del Rey l'any 2007 amb l'FC Barcelona, un dels moments més àlgids de la llarga trajectòria del gironí: «Va ser, segurament, el millor moment de la meva carrera i un cap de setmana molt emotiu. Ja hi he jugat varies vegades i al final no deixa de ser un partit més», assenyala Trias, que resta importància al fet de tornar al Martín Carpena, escenari del seu gran partit. «Recordo que vam arribar vuitens; no érem favorits, però vam arribar forts a la Copa i vam jugar des del primer partit molt bé. Personalment vaig arribar en bona forma i va ser molt emocionant guanyar la Copa perquè, tot i ser el Barça, insisteixo que no érem els favorits.

Les circumstàncies han canviat molt des d'aquell moment i ara Trias hi torna amb la samarreta del MoraBanc. Amb un any a l'equip, el pivot valora el seu actual moment positivament: «Gaudeixo a cada moment que estic a la pista. D'aquí poc faré 34 anys, no sé quant de temps més jugaré, però em trobo molt bé físicament. Ara intento gaudir cada minut i aquí a l'Andorra ho estic aconseguint. He estat molt feliç fins el moment, és fàcil de dir-ho perquè en tots els àmbits estic super content».

El nivell de joc que l'equip ha mostrat durant la pretemporada ha estat motiu d'optimisme entre l'afició, però Trias és prudent: «Tinc experiències de fer grans temporades i després començar malament la lliga i al revés. Les pretemporades ajuden, però no saps fins a quin punt et marca una pauta».

Per últim, el català també destaca el fet de tornar a jugar amb Víctor Sada: «És un amic íntim des de sempre. Coincidir amb ell per tercera etapa en les nostres carreres és molt maco. Ens entenem bé dins i fora de la pista».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT