PUBLICITAT

Ludovic Albós i Sophie Dusautoir es desvinculen de la selecció nacional

  • 4 sèniors, 2 espoirs, 3 júniors i 1 cadet formaran el pròxim equip de la FAM
el periòdic
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto:

El dijous passat a la tarda va tenir lloc la primera reunió de la nova Junta de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) que encapçala Jaume Esteve, en la qual es va aprovar per unanimitat la composició de l'Equip d'Esquí de Muntanya per la temporada 2014-2015.

Aquesta està formada en la categoria sènior per Ferran Vila, Jordi Solé, David Albós i Xavier Areny, la espoir per Inka Bélles i Jaume Planella, la júnior per Aleix Torres, Euan Prieto i David Pérez, i en la cadet per Sergi Casabella. Jacques Soulié continua com el seleccionador i Carlo Ferrari, com el director tècnic.

Això vol dir que ni Ludovic Albós ni Sophie Dusautoir continuen al capdavant de l'equip d'hivern de la FAM. En el cas d'ell, segons va explicar a aquest rotatiu: «És decisió meva. Ja tinc una edat, més responsabilitats i se'm fa difícil de compatibilitzar les meves coses amb el fet de viatjar fora per disputar per exemple uns Mundials, que és la cita més important de l'any. Com no puc estar al 100%, prefereixo no comprometre'm. Això no vol dir que em retiri. De fet, no descarto fer la Fontblanca perquè és a casa i m'és més fàcil poder anar, si la FAM està d'acord».

En el cas de Dusautoir, de 42 anys, també ho deixa ella però ja és per qüestió d'edat. No perquè estigui vella per a l'alta competició, que l'any passat va ser tercera, sinó perquè és mare i segons diu, també li falta un temps que no vol treure de gaudir de la seva filla. Així que Andorra es queda sense corredora sènior, tot i que l'espoir Inka Bellés podria ocupar la seva plaça.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT