PUBLICITAT

Un parc aquàtic als Serradells per Tots Sants

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Comú d'Andorra la Vella, juntament amb alguns clubs de la parròquia, han preparat les activitats per als infants per a les vacances de Tots Sants. Com a novetat, aquest any la meitat de la piscina del Centre Esportiu Serradells es convertirà en un parc aquàtic per oferir una alternativa de lleure durant aquests dies de descans escolar.

L'aquaparc Serradells estarà obert des de divendres 25 d'octubre fins el divendres 31 d'octubre, amb una capacitat màxima de 150 persones. El preu serà de tres euros per persona, i els menors de dotze anys hauran d'anar acompanyats per un adult. El cap d'àrea d'activitats i programes esportius del Comú d'Andorra la Vella, Josep Tudó, va explicar a l'ANA que s'ha buscat aquesta alternativa per suplir el parc d'activitats que hi havia a l'estiu.

A més d'aquesta novetat, es manté l'oferta de campus esportius durant aquesta setmana de vacances, amb bàsquet, hoquei patins, futbol sala, atletisme, multiesport Serradells i també cursets de natació. En total s'espera que hi hagi prop de 150 inscrits.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT