PUBLICITAT

Perico Pastor al Museu del Tabac rep més de 5.000 visitants

  • A les vistes amb l'artista i van assistir més de 60 persones
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: TONY LARA

L'exposició Capítols: Perico Pastor va rebre més de 5.000 visitants des de la seva inauguració el passat 5 de juny fins el seu tancament, el passat 27 de setembre. La mostra incloïa 41 pintures presentades en tres àmbits: retrats, bodegons i paisatges.

El 18 de juny, el Museu del tabac va organitzar tres visites guiades amb Perico Pastor, a les quals hi van assistir més de seixanta persones. En aquestes visites l'artista va fer un repàs a la seva trajectòria pictòrica i vital a través de les obres exposades, procedents de la seva col·lecció privada.

Perico Pastor va néixer a la Seu d'Urgell el 1953. És pintor i dibuixant. Va cursar els seus estudis a Barcelona i va emigrar a Nova York, on s'hi va quedar durant dotze anys.

Va publicar les seves il·lustracions a Harper's, Village Voice, Vogue i sobretot a The New York Times. El 1980 va exposar per primera vegada al Cornelia Street Café i el 1983 va exposar per primera vegada a Espanya, a la galeria Estampa de Madrid. Des de llavors compagina il·lustració i pintura, i exposa a Barcelona, Madrid, Granada, Hong Kong, Paris, Nova York, Tòquio i Miami.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT