PUBLICITAT

Tercera edició del ?Road and Track' a l'aeroport de la Seu

  • És una cita obligada pels amants dels cotxes esportius, americans, europeus, clàssics i moderns
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una avioneta a l'aeroport Foto: TONY LARA

Aquest cap de setmana, 4 i 5 d'octubre, tindrà lloc la tercera edició del Road and Track la Seu d'Urgell amb més acció i novetats pels amants dels cotxes esportius, americans, europeus, clàssics i moderns, que tindrà lloc a l'Aeroport Andorra-La Seu d'Urgell.

Durant tot el cap de setmana a la pista de l'aeroport hi haurà exposició de cotxes americans, esportius, clàssics i moderns, així com també diversos clubs i col·lectius que s'han convidat expressament per a l'ocasió.

El Road and Track se celebrarà amb sistema professional de mesura de temps d'un quart de milla, 60 peus, velocitat màxima, temps de reacció, semàfor per cada carril amb sortides il·limitades.

Els participants i visitants podran gaudir d'un servei de bar i restaurant. També hi haurà una exposició de cotxes que comptarà amb més de 100 vehicles mentre que a la pista hi haurà més de 50 vehicles.

Per entrar al recinte caldrà pagar un tiquet de dos euros. Els nens fins a 10 anys entren de manera gratuïta.

Tothom que vulgui gaudir dels millors cotxes i del quart de milla a l'Aeroport d'Andorra pot fer-ho com a públic o participant-hi amb el seu cotxe esportiu clàssic o modern.

Els participants hauran de portar casc obligatòriament. Les inscripcions es podran fer al mateix recinte.

L'aeroport / Pel que fa a la futura obertura de l'aeroport, es preveu que sigui, si no hi ha imprevistos d'última hora, d'aquí a un mes. L'objectiu és que d'aquí a 15 anys doni feina a 250 persones i que aporti 120 milions d'euros a la zona, encara que el repartiment també es preveu molt desigual, perquè 25 milions impactarien en l'economia catalana i els 95 milions restants en l'andorrana. De moment ja hi ha una companyia que ha mostrat la seva intenció en començar a volar. Es tracta d'Air Andorra, amb seu a l'aeroport del Prat i capital 100% espanyol. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT