PUBLICITAT

Últim amistós de qualitat abans d'iniciar la Superlliga

  • El CV Andorra juga un torneig amistós a Avignon com el de Montpellier
I. MOURE
ESCALDES ENGORDANY

Periodic
Els jugadors del CVA, en una sessió de gimnàs al Poliesportiu Foto: CVA

El CV Andorra afronta avui l'últim torneig amistósa Avignon abans que comenci la Superlliga 2014-2015, el pròxim 11 d'octubre a la pista del Vecindario ACE Gran Canaria. Serà davant rivals d'entitat en una competició de format idèntic al de la setmana passada a Montpellier.

Avui el conjunt que dirigeix Lluís Hillaire s'enfronta en la lligueta inicial al Menen belga a les deu del matí i contra l'amfitrió Avignon a les sis de la tarda. En l'altre grup hi ha enquadrats el Toulouse, Sète i Ajaccio, que també jugaran tots contra tots per determinar la classificació. Demà els primers de cada grup jugaran la final, els segons lluitaran pel tercer lloc i els tercers per eludir la sisena i última posició.

ABEL BERNAL, A DISPOSICIÓ / En el torneig de la setmana passada, el CV Andorra va arriba a la final, que perdre davant el Cannes. Llavors, però, faltaven Javi Borrego per motius laborals i Albel Bernal. Tots dos poden comptar per a Hillaire aquest cap de setmana, en el cas del segon deixant enrere una lesió que l'ha tingut tres setmanes sense poder entrenar amb el grup. «Li falta forma física perquè s'ha perdut part de la pretemporada però ja està recuperat i aquest torneig li anirà molt bé per anar agafant ritme de competició i conèixer més el joc d'equip», va explicar Borrego, portaveu del club a més de jugador.

Canvi de look del web de l'RFEVB / D'altra banda, la Federació Espanyola de Vòlie (RFEVB) ha protagonitzat un canvi de look en el seu web, que fins ara estava totalment obsolet i sense gaire informació de les competicions. Demà estrenarà notícies de competició, ja que hi ha el partit de la Supercopa entre el CAI Terol i el CV Almeria.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT