PUBLICITAT

Solana: «Amb els recursos que tenim hem fet el millor equip possible»

  • No més de 250 persones veuen d'inici el debut dels tricolors al Palau d'Esports
I.M.
LA SEU D'URGELL

Periodic
Foto: TONY LARA

Un estiu més, Francesc Solana l'ha clavada. I ja van quatre. És difícil fer-ho tan bé cada any. Ho va fer a la LEB Plata, dissenyant un equip campió de Lliga i Copa, en el primer any a Or es van escapar els dos títols in extremis i per culpa del Burgos però en el segon any a la segona categoria del bàsquet espanyol de nou es va fer doblet. Ara, a l'ACB, la missió era més difícil que mai. I amb un pressupost en fitxes d'uns 3 milions d'euros, s'ha fet un equip que de primeres ha tornat a generar il·lusió. «Estem en la línia de continuació de les últimes temporades. Cada any ens caracteritza l'esperit competitiu, que és un valor d'identitat enorme d'aquest club, i l'hem anat conservant a mida que pujàvem de categoria. Ara, a l'ACB, és per estar content perquè amb els recursos que tenim hem fet el millor equip possible

Potser el mag no és Solana, sinó Joan Peñarroya, que converteix en or tot allò que el director esportiu fitxa. La realitat, però, diu que són un binomi: «No m'hi sento responsable de les plantilles. Opina Peñarroya i opino jo. El que ve és perquè tots dos el volem».

La llàstima és que no més de 250 persones van arribar a temps per veure l'inici del primer partit oficial del MoraBanc a l'ACB. «És normal. A les sis de la tarda d'un dimecres tothom té coses a fer, però demà [avui per al lector] esperem que vingui més gent», va desitjar Solana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT