PUBLICITAT

Sada: «Falten noms i altura»

  • El base destaca que tot i les carències «som un bon equip, ambiciós i que mou bé la pilota»
A.CANES
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Trási, Betinho, Sada, Peñarroya, Colom i Navarro, a la banqueta. Foto: TONY LARA

Víctor Sada va ser l'artífex del gran joc que va mostrar ahir el MoraBanc Andorra i va valorar positivament el resultat de la gran feina que s'ha fet durant aquesta pretemporada: «Aquest partit ha estat el resultat del treball ben fet durant l'estiu». Sada va ser l'encarregat de posar en marxa la maquinària andorrana després de l'inici lent que va tenir: «Ens ha costat una mica entrar en el partit perquè no hem llançat cap bàsquet fàcil, però amb els quatre punts que he ficat jo, sí que ens hem posat en el partit i tot ha rutllat molt bé». El jugador català també va fer una bona valoració del conjunt del MoraBanc: «Movem bé la pilota, som ambiciosos i, encara que no hi han gaires noms ni centímetres a la plantilla, som un bon equip».

Jordi Trías va sortir a roda de premsa per valorar el seu retorn a la lliga ACB: «Afronto el retorn amb molta il·lusió. L'any passat vaig fer un pas enrere perquè passés això . Em veig molt capacitat per ser molt important i Andorra està fent les coses molt ben fetes. Estem molt contents de poder jugar aquesta competició». Trías va definir el partit d'ahir com a «complert» i va destacar el «bon encert en el tir exterior», i va afegir: «És un premi jugar la final».

Marc Blanch, fluix a nivell individual, també va valorar positivament la imatge que l'equip va deixar a la pista: «Hem estat bé en defensa en els 40 minuts de partit. Sabem que la pretemporada no té res a veure amb l'ACB, però la Lliga catalana és un bon lloc per saber on podem estar aquest any».

Finalment, David Navarro va ser un altre jugador que va mostrar-se molt satisfet del joc davant el Fiatc Joventut: «Estem començant i la temporada és molt llarga, però penso que de moment hem format un bon equip i ens entenem bé. Hem guanyat i és important de cara a la confiança per l'inici de la lliga».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT