PUBLICITAT

El Govern adjudica obra pública per valor de 10 milions d'euros

  • La urbanització dels terrenys de la seu de la Justícia costarà 1,9 milions
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

El Consell de Ministres celebrat ahir va estar especialment centrat en l'adjudicació d'obra pública. Es tracta d'adjudicacions importants, que sumen més de 10 milions d'euros.

Entre elles, destaquen els 1,98 milions que el Govern destinarà a la urbanització dels terrenys de la nova seu de la Justícia, al Prat del Rull. Es tracta d'un pas més per a la consolidació d'un «projecte necessari i desitjat», segons va definir el ministre portaveu.

A banda d'aquesta adjudicació, també destaquen els 3,1 milions que es destinaran a l'eixample i la creació d'un punt rodó a la CG2, a l'alçada de la intersecció amb la carretera secundària de Ransol. Una zona «conflictiva» i amb molt de trànsit que s'ha volgut pacificar. Amb la mateixa voluntat, s'ha adjudicat una acció similar una mica més amunt de la mateixa carretera, entre el Tarter i el Roc de Sant Miquel. L'obra costarà 2,2 milions.

A l'altra carretera, a la CG4, també s'han adjudicat uns treballs que tenen com a objectiu millorar la seguretat viària. Concretament, són a la zona de la Borda del Colat (sortint de la Massana direcció Arinsal), i preveuen també la construcció d'un nou pont sobre el riu. Costaran 1,3 milions d'euros.

D'altra banda, en el Consell de Ministres d'ahir també es va adjudicar la segona fase dels treballs de canalització del riu Gran Valira al seu pas per Santa Coloma, concretament al tram que va del carrer del Prat Salit fins al carrer del Pobladó. Les obres es duran a terme al marge dret del riu, tindran un termini d'execució de 35 setmanes i un pressupost d'1.264.999 euros.

Finalment, també s'han adjudicat les obres de millora dels drenatges de la CG1 a la zona de l'Estadi Comunal. Es busca millorar la seguretat del trànsit en cas de pluges intenses. Els treballs s'han adjudicat per 154.422 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT