PUBLICITAT

El proper Consell General votarà el CDI amb França

  • També es debatrà l'esmena a la totalitat d'SDP a la llei del joc
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

La sessió del Consell General del proper 9 d'octubre inclou la votació de la proposta de ratificació del CDI entre França i Andorra, signat a París el 2 d'abril del 2013. Així ho va acordar la Junta de Presidents en la reunió mantinguda ahir.

A banda del CDI amb França, la sessió també debatrà la proposta d'aprovació de la ratificació del Conveni entre Andorra i França en l'àmbit de l'ensenyament, signat a París l'11 de juliol del 2013; el relatiu a la cooperació tècnica i a l'assistència mútua en matèria de protecció civil i a la integració dels equips de socors andorrans en els equips de socors francesos durant les seves intervencions fora del territori francès en cas de catàstrofes naturals o d'accidents tecnològics greus, signat a París el 17 de març del 2014; i el relatiu a la cooperació transfronterera en matèria policial i duanera.

La sessió, que inclourà preguntes al Govern amb resposta oral, també preveu debatre sobre l'esmena a la totalitat presentada pel president del grup parlamentari mixt, Jaume Bartumeu, al projecte de llei de regulació dels jocs d'atzar. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT