PUBLICITAT

Turisme veu elevats els 600.000 euros per al Red Music Festival

  • Govern busca un espònsor que cobreixi el 25% de les despeses
I.M.C.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: TONY LARA

Durant l'acte que es va celebrar ahir per presentar el balanç de Scalada Mater Natura, el ministre de Turisme, Francesc Camp, va parlar també sobre les possibilitats de repetir el Red Music Festival l'any que ve. Tot i que encara no s'ha fet balanç, Camp va reconèixer que «el cost és d'uns 600.000 euros i ara mateix des de Govern no els podem assumir». A la primera valoració que es va fer des d'Andorra Turisme després del festival, el seu gerent, Betim Budzaku, va reconèixer que no es va cobrir el 50% de les despeses amb les entrades tot i els prop de 5000 espectadors que van assistir al festival.

Segons el ministre de Turisme, es necessita trobar un espònsor important que «pugui assumir entre un 20 i un 25% del cost total de l'esdeveniment». Camp va explicar que de moment hi ha reunions amb possibles patrocinadors, però encara no s'ha arribat a cap acord.

Un dels motius que va exposar el ministre per la necessitat d'inversió privada és que «cal tenir en compte que bona part dels espectadors són andorrans, i la seva despesa al país no és la mateixa que la dels turistes». H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT