PUBLICITAT

La selecció queda eliminada deixant una bona imatge al camp

  • Els andorrans cauen en el darrer partit del torneig davant Romania per la mínima
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La selecció andorrana sub17 ha acabat el torneig Preeuropeu deixant una bona imatge tot i que ahir va cedir per la mínima davant Romania en el darrer partit del torneig. El conjunt d'Eloy Casals va lluitar i insistir durant tot el partit per sumar algun punt, però finalment no va haver-hi encert i la tricolor va quedar eliminada del torneig sense sumar cap punt.

Del grup 12 s'han classificat per a la següent fase la República Txeca i Romania. El conjunt romanès va trobar-se amb un escenari diferent en el partit d'ahir davant els andorrans. Acostumats a jugar al contraatac, Romania va tenir problemes per crear joc amb el control de la pilota i es va trobar amb poques ocasions de gol durant, pràcticament, tot el partit. En el minut 37 de la primera part els romanesos van gaudir d'una gran oportunitat en un mà a mà entre el davanter Florinel Coman i el porter andorrà Francisco Pires, que va desviar el xut a córner. Andorra també va gaudir d'alguna ocasió clara en la primera part. Just abans de l'oportunitat de Romania, en el minut 36, Ricard Fernàndez va arribar sol davant del porter però el seu xut va sortir desviat.

El millor jugador del conjunt romanès, Ianis Hagi –fill del mític Gica Hagi– va ser substituït a la mitja part a causa d'una febre que arrastrava de la nit anterior i el joc de la seva selecció es va veure afectat. Romania no va gaudir d'ocasions clares fins el penal que va significar l'únic gol del partit i que va transformar Coman. Després, la selecció andorrana va insistir per buscar l'empat amb el domini de la possessió, però l'equip no va estar encertat de cara a porteria. Albert Alavedra va fallar una rematada de cap al minut 78 que podria haver significat l'empat, però la sort no el va acompanyar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT