PUBLICITAT

La candidatura d'AD800 per a les generals s'esvaeix

  • La plataforma «es queda sense temps» i opta per buscar aliances
CLARA GARNICA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Membres d'AD800, durant una presentació pública Foto: ÀLEX LARA

Una reunió celebrada dilluns al vespre entre integrants d'AD800 va servir per esvair el somni de presentar candidatura a les properes eleccions generals. «El temps se'ns tira a sobre», va reconèixer el portaveu de la plataforma ciutadana, Manel Montoro, i més tenint en compte que tot apunta que les eleccions se celebraran abans del mes d'abril, que es quan es compleixen els quatre anys de legislatura.

La plataforma creu que no tenen temps material per reunir la suficient gent i tirar endavant la candidatura. «AD800 no es va crear per fer política, anem més lents», va justificar Montoro. En qualsevol cas, es manté la idea de formar aquesta candidatura ja cara unes futures generals, d'aquí a quatre anys.

Buscar aliances / Un cop descartada la intenció de presentar candidatura en solitari a les properes eleccions a cap de Govern, AD800 ha iniciat la tasca de fer possible la segona alternativa: Buscar aliances amb d'altres formacions polítiques.

Encara no hi ha res tancat, tot just ara s'iniciaran els contactes amb possibles interessats. No obstant, qui més ha fet pública la oferta d'aliances amb AD800 ha estat el partit socialdemòcrata. «Mirarem si hi podem encaixar», va exposar Montoro. Però no es tanquen en banda, «també hi ha d'altres moviments que busquen aliances, com és el cas del partit d'Eusebi Nomen», va afegir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT