PUBLICITAT

Toys"R''us Express arriba a Andorra

  • La firma espanyola arriba a un acord amb el grup Pyrénées
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Toys‘‘R''Us, la multinacional dedicada a la distribució de joguines i productes infantils a Espanya, ha signat un acord de col·laboració amb el grup Pyrénées per comercialitzar els seus productes sota la fórmula de Toys‘‘R''Us Express, segons va confirmar la firma espanyola.

En concret, amb aquest acord les botigues de proximitat de la multinacional desembarquen per primera vegada a Andorra, després de les experiències positives a establiments de Madrid i Lisboa.

L'objectiu d'aquest format, que conserva la filosofia de les botigues existents pel que fa a la presentació de l'oferta a través de categories com joguines educatives, aire lliure o jocs en grup, és potenciar l'accés senzill de pares i nenes a la major varietat de productes del mercat, va informar ahir la firma a través d'un comunicat.

Pel que fa a Pyrénées, li permet ampliar la seva oferta actual amb la inclusió d'una nova secció de joguines, que comptarà amb un extens catàl·leg d'articles infantils de la companyia líder a Espanya i Portugal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT