PUBLICITAT

La Penya, rival per buscar la final de la Lliga Catalana

  • El matx és a la Seu a les 18.30h; l'altra semifinal, Barça-Manresa (21.00h)
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

«Tenim una setmana de partits que no serà normal al llarg de l'any, tindrem dos mínim, o tres si guanyem al Joventut», va dir ahir el tècnic del MoraBanc Andorra, Joan Peñarroya, que afronta aquesta tarda, a les 18.30h (Esports3 en directe) les semifinals de la Lliga Catalana d'ACB. L'altre matx serà a les 21.00h, entre el FC Barcelona i el Manresa. «És una bona ocasió per gaudir de bon bàsquet aquí al costat de casa», hi va afegir el tècnic.

El MoraBanc es torna a trobar amb un Fiatc Joventut que ha estat l'únic equip que l'ha guanyat (després de durs pròrrogues) aquesta pretemporada: «Canvia que aquell dia portàvem dos dies amb tots els jugadors, i ara estem molt més rodats, però tant ells com nosaltres. Hem treballat moltes més coses que no teníem en aquell moment, i ja estem en un nivell de competició bo, perquè la lliga comença el cap de setmana». Per a Peñarroya, avui la motivació ha de ser màxima per ser a la final de la Lliga Catalana: «Tots els anys hem jugat les finals quan érem a LEB, i aquest any ens ha de fer molta il·lusió i hem d'estar molt motivats».

La recta final de pretemporada està superada, i ara amb aquesta competició es dóna el tret de sortida a la temporada, amb l'equip gairebé preparat: «Crec que hem fet una pretemporada prou bona sense grans entrebancs físics, el que ens ha permès treballar amb regularitat, tenint en compte que alguns jugadors han arribat tard, cosa que ens ha condicionat».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT