PUBLICITAT

Perillós compte enrere

  • Reunions d'encarregats, obrers treballant a corre-cuita, tot per tenir preparat el pavelló per al pròxim dissabte dia 11, quan el MoraBanc Andorra rebi el Bilbao Basket en el debut a casa
R. MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

És la gran carrera, la més important des que aquest estiu es van iniciar les obres, gairebé fins i tot des que es va saber que el BC MoraBanc Andorra seria a l'ACB. El pavelló de Govern presenta un ambient polsós, ple de materials per construir, tot repartit, i molts, molts, molts operaris treballant a corre-cuita. Ha d'estar enllestit per al pròxim dissabte 11 d'octubre, quan l'equip rebi el Bilbao Basket en la segona jornada de la Lliga Endesa.

La cosa pinta estressant. Ahir, per exemple, hi havia al rebedor del Poliesportiu diferents reunions entre encarregats, concentració màxima i implicació per tenir a temps l'escenari, però a dins del pavelló, l'activitat era encara més frenètica. Un bon nombre de treballadors cadascú amb una feina concreta, uns a les graderies d'enfront de la tribuna, treballant en una estructura ja fixa però que ha de començar a rebre la base de les cadires i tot el necessari per acabar aquesta zona en condicions.

Als dos fons del pavelló, al darrera de les dues cistelles, gairebé tot per fer. De moment, les estructures, en el costat sud gairebé instal·lada, però en el costat nord només la bastida per anar fent.

Un altra cosa al terra, al parquet. Aquest ahir presentava un aspecte ja diferents, amb moltes plaques instal·lades, però amb d'altres que els treballadors s'afanyaven per col·locar. ¿I als voltants? Doncs material repartit, treballadors d'un costat a un altre, pura adrenalina per intentar tenir el terreny de joc a punt. Però, compte, que hi ha més, perquè fora de les graderies hi ha molta feina, com els corredors interiors, on s'estan instal·lant portes noves, o les zones de premsa, que aquestes ja s'han canviat amb endolls per tots els mitjans acreditats, a més de una connexió a internet que faciliti la feina. Es tracta de cobrir les exigències que demana una lliga com l'ACB.

El PS demana per l'Estadi

Però no és l'únic problema que miren de reüll des del Govern, vigilants davant de terminis per complir i instal·lacions adequades a les exigències dels esports. L'Estadi Nacional és l'altre gran maldecap, perquè les crítiques a la construcció, a la gespa, il·luminació o vestidors, han provocat més d'un terratrèmol. Ahir, la consellera general del grup parlamentari Socialdemòcrata, Rosa Gili, va presentar a Sindicatura una pregunta al respecte: «quins són els problemes del nou estadi?». El Govern haurà de respondre davant del Ple del Consell General, el pròxim dia 9.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT