PUBLICITAT

La presentació de la Lliga Endesa, avui amb Sada

  • El fitxatge estrella del MoraBanc és un dels 18 representants dels clubs
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una imatge del vídeo de la discussió entre Sada i Trías, extret de twitter Foto: EL PERIÒDIC

L'inici de la Lliga Endesa sembla que no arribarà mai, però el cert és que ja no queda més que una setmana i avui comença el compte enrere. S'aixeca el teló a la seu del patrocinador, en l'acte de presentació oficial de la temporada 2014-2015.

Les estrelles dels divuit equips que jugaran a l'ACB seran els protagonistes d'un acte que podrà ser seguit per internet –webs d'Endesa i d'ACB– a partir de les 12 del migdia. Lazo Alzueta, la nova veu de TVE per a les retransmissions, estarà acompanyat pel seu predecessor Arsenio Cañada per preguntar als jugadors què ens espera aquesta temporada.

El fitxatge estrella d'aquest estiu, Víctor Sada, serà la imatge del BC MoraBanc Andorra i s'hi ha desplaçat acompanyat pel director general del club, Francesc Solana. Allà s'hi trobarà amb jugadors de l'entitat del madridista Andrés Nocioni, el blaugrana Àlex Abrines, el jugador de l'Unicaja Kostas Vasileiadis, Pau Ribas del València, Álex Mumbrú del Bilbao o Nacho Martín de l'Estudiantes, entre d'altres. Serà una primera alenada de la temporada que ens espera, acompanyada per actuacions i sorpreses que donaran color a un esdeveniment que s'ha convertit en un clàssic abans que comenci la Lliga.

EL DEBUT, A ORANGE ARENA / Mentrestant, a Andorra, Joan Peñarroya i el seu equip tècnic continuen treballant a diari per arribar en el millor estat possible al 4 d'octubre que hi ha el debut al Martín Carpena contra l'Unicaja. Sobre això, hi ha bones notícies. I és que aquest partit, que es jugarà diumenge, serà retransmès en exclusiva mitjançant la plataforma Orange Arena i a Andorra es podrà gaudir en condició de convidat, degut a que aquesta companyia no opera al Principat.

D'altra banda, el club continua treballant en el vessant social i intentant fent pujar cada dia la xifra d'abonats. Això va provocar el diumenge passat un enfrontament entre Trías i Sada, en el qual ha hagut d'intervenir Peñarroya. Ahir va sortir a la llum que la discussió es centrava en que un deia que el millor del bàsquet és l'assistència i l'altre l'esmaixada; no es van posar d'acord i va haver de ser el tècnic qui apagués la polèmica entre els dos jugadors... Per sort aquesta història no és més que un anunci fet pel club a les xarxes socials dins de la campanya de captació de socis. L'objectiu, arribar a 3.000.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT