PUBLICITAT

Dabad es proclama campió d'Espanya amb el Fasttriatlón

  • L'equip barceloní on hi corre l'andorrà supera el Tripuçol i l'Estadiu Casablanca i puja a Primera Divisió
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Josep Maria Dabad es va proclamar campió d'Espanya de triatló per clubs, en una prova de modalitat esprint disputada el dissabte passat a Santander.

El triatleta andorrà, un dels deu integrants de l'equip Fasttriatlón de Barcelona, ascendeix per tant a la Primera Divisió després de superar el Tripuçol, segon, i l'Estadium Casablanca, que va completar el podi.

A nivell personal, Dabad va aconseguir una meritòria 42a posició però sobretot va voler destacar l'actuació del col·lectiu: «Disputar el Campionat d'Espanya ja és gratificant per sí sol, però a sobre vèncer justament amb els teus companys és impressionant», va manifestar emocionat amb la ment ja posada en la pròxima cursa, que serà la prestigiosa Garmin Barcelona el diumenge vinent.

RESULTATS DE L'ANYÓSPARK / D'altra banda, a Benicàssim, l'atleta del CT AnyósPark Xavier Boneta va aconseguir un podi històric per al club massanenc en la ICAN, gràcies a una tercera posició. A més, la Skoda Triatlon Series de Gavà va tenir en la modalitat esprint a Alfonso Torreño com a 31è i en la modalitat olímpica, Pere Marquina va ser el 19è i en l'Ironman de Mallorca Juan Saludes i Javier Gómez van ser finishers.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT