La 'Kawa' peta més que la KTM

• L'andorrà baixa les marques a Alcarràs, en una sessió amb la nova moto
ALCARRÀS

Xavier Cardelús ha canviat de moto. La KTM se li ha quedat petita i ha decidit canviar-la per una Kawasaki Supersoport, per tal de continuar progressant en el Campionat FIM CEV Repsol de Moto3.

El pilot andorrà va decidir estrenar la moto el cap de setmana passat, abans de disputar la seva segona cursa del Campionat Mediterrani de la categoria en la qual ja va guanyar la primera, disputada al Circuit de Catalunya.

Ho va fer al circuit d'Alcarràs, en una sessió d'entrenaments que millor no podia anar. La conclusió clara és que Kawa peta més que la KTM, com ho demostra el fet d'haver rebaixat en un segon el seu millor registre al traçat d'Alcarràs. Rodava en 1min 41s i ara ho fa en 1min 40 amb la moto que prepara Lluís Juárez, propietari de TMR Competición.

Cardelús, que combina el Campionat Mediterrani d'Open 600 amb el FIM CEV Repsol de Moto3, està protagonitzant una progressió impressionant amb la moto de 600cc. ja que no deixa de millorar i sorprendre l'equip i els rivals a cada entrenament, convertint-se en un dels grans favorits de la categoria. Ell és el més feliç de rebre tan bones notícies, sobretot perquè insisteix a dir que «no ha estat una marca feta en una volta aïllada». Ho ha fet de manera regular, tot i la falta de pràctica en una 600, que tampoc no li ha estat un problema: «Em sento molt a gust i capaç de treure-li tot el potencial amb certa facilitat. És un encert complementar la meva preparació rodant amb aquesta moto». El Mediterrani d'Open 600 de Motorland dirà el diumenge que ve si la Kawa va igual de bé en competició.