Casal i Teixidó comparteixen 1r lloc a la Transfronterera

• En categoria femenina s'imposa Piedad Parejo, seguida d'Anna Artal, segona, i Imma Parrila, tercera
LA SEU D?URGELL

La 2a Cursa Transfronterera disputada el passat cap de setmana entre Sant Julià de Lòria i la Seu d'Urgell va tenir doble campió en categoria masculina: Òscar Casal i Xavier Teixidó. Tots dos van completar els 32km en un temps de 2h 59min 12s. En categoria femenina es imposar Piedad Parejo amb 4h 13min 23s.

Casal i Teixidó van compartir l'esgraó més alt del podi a la Seu, mentre que el tercer lloc va ser per a Marc Padrós amb 3h 19min 43s. En categoria femenina, el primer lloc de Piedad Parejo va estar acompanyat pel segon d'Anna Artal, que va fer la travessa amb 4h 15min 12s. Tercera va finalitzar Imma Parrilla amb 4h 16min 33s.

La cursa va premiar també els primers corredors en assolir la part més alta del recorregut, situat a la zona de Naturlandia. Els millors escaladors van ser en la categoria masculina Xavier Teixidó, i en la femenina, Anna Artal.

Tots aquests corredors van rebre els seus guardons de mans de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i la tinent d'alcalde de l'Ajuntament urgellenc, Anna Vives, i el cònsol menor de Sant Julià, Manel Torrentallé, en un acte de lliurament de premis que va tenir lloc a la mateix plaça dels Oms de la Seu d'Urgell.

En la segona edició de la Transfronterera hi van participat 167 corredors, fet que suposa la consolidació de la prova en el calendari de les curses de muntanya d'Andorra. Els participants van sortir de Sant Julià de Lòria en direcció la Seu d'Urgell, en un recorregut de 32 quilòmetres, amb 1.998 metres de desnivell positiu i de 2.100 de negatiu, passant per Aixirivall, Auvinyà, Naturlandia, Bescaran, Estamariu, Llirt, per finalitzar a la plaça dels Oms.