PUBLICITAT

Grandvalira té un augment de vendes del 18% a l'estiu

  • El Family Park de Canillo ha experimentat un increment significatiu
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Uns turistes gaudeixen del Family Park de Canillo Foto:TONY LARA

La temporada d'estiu a Grandvalira-Ensisa es va tancar aquest diumenge amb un increment de les vendes d'un 18%, tal com van informar ahir des del domini esquiable. El passat 14 de setembre van tancar les seves portes el Family Park de Canillo i el Karting del Tarter i aquest diumenge ho van fer el Bike Park i el Golf de Soldeu. Des de Grandvalira en fan un balanç positiu i assenyalen que s'han assolit «els objectius que es van fixar a principis d'estiu».

Les dades mostren que el Family Park de Canillo ha experimentat un increment significatiu de visitants, amb més de 15.000 persones. Una de les activitats més ben valorada ha estat l'excursió guiada pel circuit del Fornatura acompanyats del pastor que informa sobre la flora, la fauna i el paisatge de la zona. Més de 500 persones hi han participat durant els mesos de juliol i agost. Pel que fa al Karting del Tarter, que compta amb l'assessorament del pilot provador de l'equip Ferrari de Fórmula 1 Marc Gené, ha superat els 3.000 visitants, amb un increment de vendes del 17% respecte l'estiu del 2013. El Bike Park de Soldeu ha assolit unes xifres lleugerament superiors a les de l'any passat, molt condicionat pel mal temps que ha fet durant el mes de juliol i que s'ha allargat bona part de l'estiu.

Pel que fa al camp de golf de Soldeu, les condicions de joc han estat excel·lents des del primer dia de temporada, demostrant que malgrat l'alçada i la neu, es pot disposar d'un camp de golf de primera qualitat al Principat. La recentment creada Federació Andorrana de Golf té moltes esperances dipositades en el camp per a fer del golf un esport àmpliament practicat al Principat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT