PUBLICITAT

Cunill deixa la presidència del CAVA «cansat pels pals a les rodes»

  • Àngel Dalmau encapçala l'única llista per substituir l'actual president en les eleccions del pròxim dilluns
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Cunill, al gener de 2006, quan va ser elegit president del Club d'Atletisme Valls d'Andorra Foto: EL PERIÒDIC

Des que el gener de 2006 Víctor Cunill va agafar les regnes del Club Atletisme Valls d'Andorra (CAVA) hi ha hagut molta feina que l'encara president d'aquest històric club valora molt. Però també al llarg dels anys ha vist com a poc a poc es trobava amb «entrebancs». En els últims anys el seu cansament ha anat augmentant, fins que l'hivern passat va decidir que ja era hora de deixar el càrrec i fer-se a un costat. «Estic cansat pels pals que m'he anat trobant a les rodes», assegura. Dilluns el substituirà Àngel Dalmau, si no hi ha cap llista nova, cosa que no s'espera.

Víctor Cunill no s'amaga. Es mostra contundent i ferm: «Les dues últimes juntes de la Federació han sigut molt dolentes. Mai han anat a ajudar, sinó a tocar la ‘pera'». Segons l'actual president del CAVA, «constantment» s'ha anat trobant amb problemes, tot assegurant que cada vegada que tracta amb la junta de la FAA, de la que és membre com a vocal en representació del club, «hi ha una esbroncada».

Parla clar Cunill, que sempre ha lluitat, segons afirma, «per la unitat de l'atletisme» i que en els últims anys ha vist com el seu club es desfeia per formar-se un de nou, l'Amics d'Atletisme Andorra (AAA), i fins tot l'última creació, el de Sant Julià. «No hi ha manera, ¿per què no podem anar junts a la lliga?», afirma, dolgut pel que considera un fracàs ja no del seu club, sinó de l'atletisme andorrà: «No hem aconseguit mantenir la unitat». Segons Cunill, «sembla que el CAVA generi urticària», i es pregunta el per què d'aquesta situació. «Ara mateix ens hem quedat com l'únic club que fa pista», diu.

PUNTS POSITIUS / En tot aquest estira i arronsa en les relacions (històriques) amb la FAA, Cunill sí veu coses positives: «Hem aconseguit aguantar el 10K, malgrat el despropòsit d'aquesta última edició», oblidant aquella mitja marató que no anava enlloc i després els 12km que van esdevenir finalment en un 10K que sembla consolidat. Així mateix, el president destaca «els 500 participants que ha acollit el Cros en els últims dos o tres anys», a més del «Míting Internacional, la Trobada i la col·laboració amb el Dia de la Dona».

ÀNGEL DALMAU, L'ÚNICA LLISTA / Les eleccions per a la nova junta del CAVA del pròxim dilluns només tindran una candidatura, atès que ahir no hi havia cap altra i que, en tot cas, tampoc s'espera l'arribada d'un altre candidat. La liderarà Àngel Dalmau, que ha decidit afrontar aquest repte amb un equip de treball que estarà format per Efren Roca, Marc Tramunt, Bernat Vilella i el mateix Cunill. Encara no estan establerts els càrrecs que tindrà cadascú d'ells en el nou projecte, i Dalmau prefereix no donar a conèixer les línies mestres de la nova junta. Les eleccions estan convocades per al pròxim dilluns, 6 d'octubre, a les 19.30h en primera convocatòria i 20.00h en segona. Cunill, ahir, va tenir paraules per a qui serà el nou president: «Espero que faci servir tots els que estarem allà amb ell, perquè jo almenys no he sabut fer-ho sol».

DALMAU VOL ELS TÈCNICS A LA JUNTA / El que presumiblement serà el nou president del CAVA, Àngel Dalmau, va preferir ahir esperar a fer públiques les línies mestres del seu projecte per al club, però sí va avançar que en un primer moment el seu desig és que els dos entrenadors del club, Joan Ramon Moya i Robert Aleu, «formin part de la junta directiva», segons va afirmar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT