PUBLICITAT

Amàlia Vinyes es queda a les portes del podi a Monza

  • L'andorrana obté el millor resultat de l'any: un cinquè lloc en l'Eurocup
EL PERIÒDIC
MONZA

Periodic
A l'esquerra, el Seat Lleó d'Amàlia Vinyes amb el dorsal 13. A l'esquerra, el Seat Còrdova WRC de De la Casa Foto: FOTO ESPORT

L'Eurocup Seat Lleó va visitar el cap de setmana passat un escenari emblemàtic com és el circuit de Monza italià i Amàlia Vinyes a aprofitar la ocasió per obtenir el millor resultat de la temporada: un cinquè lloc, en la segona carrera. També va fer el millor registre en els entrenaments, en el primer sector, a més de veure's involucrada en diversos tocs múltiples que van donar picant a les dues carreres.

«Diria que és un circuit monòton, amb llargues rectes i fortes frenades en el qual el rebuf juga un paper molt important», va indicar l'andorrana sobre aquest circuit. Després de tenir bones sensacions en les sessions cronometrades, la petita dels Vinyes va començar a viure els problemes de la carrera, ja en la primera. Després d'unes voltes assentada en el top-ten van començar els xocs i l'andorrana va acabar amb una roda punxada. Va acabar vuitena i, visiblement enfadada, va mantenir el tipus en les seves declaracions: «L'experiència en aquestes carreres és bàsica, tot i que alguns tenen reaccions imprevisibles», va dir. En la segona carrera, però, va aprendre del que li havia passat i va estar lluitant per una posició de podi fins que a falta de tres voltes va començar a tenir problemes amb els frens i haver de baixar el ritme. «Si no m'hagués passat això estic segura que acabo entre els tres primers. De tota manera he demostrat que puc estar entre els millors».

TRIOMF DE DE LA CASA A LA SANTA / De la seva banda, Gerard de la Casa (Seat Còrdova WRC) va aconseguir el triomf en la categoria de turismes i la quarta posició en l'escratx a la Pujada a la Santa, puntuable per al Campionat murcià de muntanya, després d'una carrera marcada per la intermitència de la pluja.

En la Pujada a Farrell, vàlida per al Català de muntanya, Ramon Plaus va ser tercer en monoplaces enmig d'un diluvi impressionant i en turismes Eduard Andueza va ser desè i Jaume Bartumeu dotzè.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT