El líder UE i l'Encamp aguanten invictes

• Els colomencs es queden sols al capdavant ?in extremis'
SAN JULIÀ DE LÒRIA

Cada any la Lliga és més igualada i després de dues jornades, la classificació diu que aquesta temporada 2014-2015 no només no serà una excepció sinó que pinta a que la quarta plaça que marca el tall de la lluita pel títol a la del descens tindrà més d'un pretendent. Impacta veure l'Encamp només per sota de la UE; són els dos únics invictes. En la jornada inaugural ja havien perdut Lusitans i UE Sant Julià i ahir van patir la duresa de la competició domèstica els dos equips colomencs.

El vigent campió, l'FC Santa Coloma, va veure com el renovat Lusitans de Vicenç Marquès li remuntava el gol inicial d'un ex, Cristian Martínez, al minut 11. El nou artiller dels vermelhos fitxat del Sant Julià, José Antonio Molina, va ser l'artífex de la remuntada, viscuda integrament en la segona part: l'empat al minut 52, el gol del triomf al 85.

Els veïns de la UE són líders en solitari, patint fins a darrera hora per guanyar-se aquest mèrit; amb un gol de Maneiro en el minut 89 va deixar sense recompensa un Ordino que és el cuer, però sembla obstinat en continuar amargant la vida als de la part alta.

L'Encamp, amb un gol de Xavier Prat al minut 52, no va passar de l'empat contra un Inter d'Escaldes que es va avançar mitjançant Helder a l'11 i el Sant Julià es va dedicar un festí de gols contra l'Engordany (6-0) per estrenar el caseller de punts.