L'FC Andorra obté un triomf de prestigi a Alcarràs (0-3)

ALCARRÀS

L'FC Andorra va donar ahir un cop a la taula, amb una victòria de prestigi, de les que et fan ser respectat, al camp de l'Alcarràs. L'equip que dirigeix Justo Ruiz va començar el seu partit sabent que estava ja a vuit punts del líder Alpicat. Tot i que amb un partit menys, la part alta començava a distanciar-se. El 0-3 a Alcarràs suavitza la situació i els nervis. Només està a cinc, que poden acabar sent dos.

L'Alcarràs és el típic equip tou a domicili però que la majoria dels punts els acaba sumant a casa, on apreta, fa un futbol directe i treu victòries. Un escenari molt incòmode per als grans de la categoria. L'Andorra, que ha guanyat els dos desplaçaments que ha tingut fins ara, va saber patir en la primera part per arribar al descans amb la porteria a zero. La pluja que tant va ajudar als locals en la primera part va desaparèixer en la segona i l'Andorra va fer-se amb el control de tot. El gol s'ensumava i va arribar al minut 60, obra de Leo. Darío va fer la resta: el segon cap al minut 70 i el de la sentència al 80.