PUBLICITAT

González i Camps s'imposen entre les emocions de Garcia i Astrié

  • Per relleus venç, a l'esprint, l'equip de Carles Ridaura, Guy Diaz i Xavi Comas
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

La 13a edició del Triatló Popular d'Andorra la Vella va viure ahir un dia d'emocions amb reconeixement a dos membres del CT Serradells que han compartit el patiment per un tumor. Eloy Garcia i David Astrié van anar junts durant la cursa d'ahir , rebent l'ovació del públic que va assistir a veure la carrera al centre esportiu de la capital. Els guanyadors també hi eren: Sergi González en homes i Laura Camps en dones. Per equips, es va imposar, a l'esprint, la tripleta formada per Carles Ridaura, Guy Diaz i Xavi Comas.

Astrié entrava a meta amb la canalla, ovacionat entre el corredor que va formar espontàniament el públic, i una mica després ho va fer Garcia acompanyat per la seva dona i el seu fill, que al·lucinava amb el que veia. Ulls vidriosos en el personal. La mare de Garcia a prop mirant l'escena sense aguantar l'emoció... I Garcia de sobte volant, amb els companys mantejant-lo.

En carrera, els 400m de natació, 18km de ciclisme i 3,5km de cursa a peu van posar a prova una quarantena de corredors, entre els quals el millor va ser Sergi González, que amb 43min 49s es va imposar amb molta solvència sobre Xavi Bargalló (46min 40s) i Marc Calvet (47min 59s). En dones, la més ràpida va ser Laura Camps, que amb 57min 59s va guanyar davant de Tamara Martínez (1h 13min).

LA BATALLA, PER EQUIPS / La gran batalla, però, va arribar en el triatló per relleus. L'equip format pel nedador Carles Ridaura, el ciclista Guy Diaz i el corredor Xavi Comas semblava el gran favorit, però al final les curses s'han de lluitar del cap fins a la cua i la victòria va caure del seu costat però només per tres segons. 42min 40s van trigar en completar el recorregut, mentre que el bloc d'Eloy Fort, Carlos Fernández i Paco Pintado va demostrar un gran nivell, amb una última carrera de Pintado realment bona.

21 NENS EN EL TRIATLÓ DE PETITS / Després la festa es va completar amb el triatló de nens, una iniciativa que es fa cada any i que agrada a les famílies, al mateix temps que aconsegueix posar el cuquet d'aquest esport en els més petits. En van participar 21, tots acompanyats de pares i familiars, amb uns 50m de natació, 5 minuts de bicicleta estàtica i una cursa d'uns 200 metres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT