PUBLICITAT

Els Serradells enceta la temporada esportiva

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Centre Esportiu dels Serradells d'Andorra la Vella celebrarà demà la seva festa anyal, que dóna el tret de sortida a la temporada esportiva, després de l'aturada tècnica que es va iniciar el dia 7 de setembre, per efectuar treballs de manteniment al centre.

Durant 14 dies, l'equip de manteniment comunal ha efectuat la substitució de rajoles del vas i de l'exterior de la piscina olímpica, ha procedit al buidatge, neteja i reomplerta dels vasos de totes les piscines i ha dut a terme diversos treballs de pintura. S'ha substituït tota la superfície del sòl del pavelló poliesportiu per un paviment sintètic, apte per a la pràctica de totes les disciplines.

Igualment, s'han començat les obres de substitució de les centrals d'aire del recinte de la piscina i de les calderes de calefacció, així com dels acumuladors d'aigua calenta sanitària, unes obres que duraran encara durant unes nou setmanes. Aquesta inversió, segons assenyala el comú, aportarà una major seguretat i la corresponent modernització del material i representarà un important estalvi energètic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT