PUBLICITAT

El Partit Socialdemòcrata celebra avui les seves primàries

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Partit Socialdemòcrata celebra avui, a la seu del partit, el seu procés d'eleccions primàries. Les votacions es realitzaran al llarg del matí per part dels militants i simpatitzants que prèviament s'han inscrit. Els resultats se sabran demà mateix, al vespre. D'aquí en sortirà el candidat a cap de Govern.

El procés es va iniciar el passat mes de juny, un cop es va aprovar el reglament de primàries obertes per part de la comissió d'Afers Jurídics del partit. Durant aquell mateix mes, es va iniciar el període d'inscripció de candidatures, que va finalitzar amb dos aspirants, Pere López i Alexandre Rossell. Tots dos van aconseguir els avals necessaris per tirar endavant la seva candidatura.

Durant el debat celebrat aquest dijous al vespre, els dos candidats van convergir alhora de criticar l'IRPF aprovat pel Govern, que van titllar d'injust perquè «només pagaran les rendes del treball». El bloc social va tenir un contingut centrat especialment en la CASS i la precarietat dels treballadors. Ambdós van coincidir en l'aplicació d'una estratègia de la por que van qualificar d'infundada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT