PUBLICITAT

Escaldes sí, Ordino no

  • Els càstings per formar part del Pessebre Vivent escaldenc van començar ahir
L.F.M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un aspirant als càstings d'Escaldes, ahir al vespre. Foto: ÀLEX LARA

A principis d'any, aquest racó de diari informava que no hi hauria Pessebre Vivent a Engordany... però en canvi el Nen Jesús naixeria aquest desembre a Ordino. Doncs, no, en vuit mesos les cartes han canviat, i qui finalment repartirà serà Escaldes, el de l'original.

Quan el Comú escaldenc va anunciar la seva intenció de recuperar aquesta tradició i tirar endavant el projecte, el passat dilluns, alguns es van preguntar que passaria amb el d'Ordino. Doncs no passarà res, perquè abans de l'anunci d'Escaldes, l'instigador del projecte ordinenc, Simó Duró, ja havia decidit que no es duria a terme. I per què? Doncs ben fàcil «perquè el comú va dir que no tenia pressupost», i sense diners, i amb «poca voluntat», doncs «vam decidir deixar-ho estar».

I això que tenien «el lloc ideal», va lamentar Duró, a les feixes que s'estenen rere l'Auditori Nacional, espai que disposa fins i tot d'una mena de seients per al públic. Tanmateix, Duró celebra que Escaldes finalment ho recuperi.

Els càstings

I mentrestant, a la sala d'actes del Comú d'Escaldes, ja està tot a punt per començar a triar els actors. Ahir a les 19 hores van començar els càstings que continuaran avui durant tot el dia. Les persones que hi van assistir havien d'omplir un qüestionari on se'ls preguntava, entre d'altres, quin personatge volien ser. Posteriorment, sessió de fotos i lectura de textos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT