PUBLICITAT

El futbol mana però hi ha de tot i per a tots els gustos

  • L'esport rei permet veure a Andorra la sub-17 i la Lliga Nacional, o els 10K i el Triatló
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Marc Pujol (dorsal 7) tira una falta en el clàssic Sant Julià-FC Sta Coloma de la setmana passada al Comunal Foto:TONY LARA

La nova temporada continua guanyant color, aquest cap de setmana amb el debut del VPC que amplia l'oferta esportiva d'un cap de setmana marcat pel futbol. FC Andorra, selecció sub-17 i Lliga Nacional dins d'una agenda que completen el Sant Julià de futbol sala, el filial del MoraBanc, l'Urban Gym de vòlei i l'Enfaf femenins, o els 10K d'atletisme i el triatló Popular d'Andorra la Vella.

FUTBOL. ALÀS ESPERA UN FC STA. COLOMA-LUSITANS

La Lliga Nacional arriba aquest cap de setmana a la segona jornada amb el Lusitans encara sense haver puntuat i amb un compromís d'enorme importància davant el defensor del títol, l'FC Santa Coloma, a Alàs (15.00 hores). L'altre partit de pes tancarà la jornada a Aixovall (18.00 hores) amb un FC Ordino-UE Samta Coloma i per obrir boca, a les 12 del migdia, un Inter d'Escaldes-Encamp a Alàs i un Sant Julià-Engordany a Aixovall.

Lluny de les nostres fronteres, també hi ha partit de l'FC Andorra corresponent a la tercera jornada de Segona Catalana (18.00 hores), en el qual l'equip de Justo Ruiz necessita la victòria al camp d'un Alcarràs que fins ara ha guanyat un partit, n'ha empatat un i n'ha perdut un altre. El líder Alpicat és cinc punts per sobre dels tricolors i tot i que és massa aviat encara per parlar de partits decisius, posar més terra per mig amb la zona alta seria complicar de bones a primeres la lluita per l'ascens.

Avui dissabte, per obrir boca, hi ha la segona jornada de l'Europeu sub-12, que al grup 12 acollirà a l'Estadi Comunal els partits Romania-Dinamarca (15.00 hores) i República Txeca-Andorra (18.00).

 

FUTBOL SALA. EL SANT JULIÀ S'ESTRENA A CASA DAVANT L'ARRELS

El CE Sant Julià va debutar la setmana passada en el grup 2 de la Tercera Divisió espanyola de futbol sala a casa davant el Sant Cugat (4-4) i avui torna a jugar davant el seu públic contra un Arrels (centre esportiu lauredià, 18.30) que la setmana passava va ser golejat pel Col·legi Santo Ángel a casa. Bona oportunitat per estrenar el caseller de triomfs.

 

MÉS. VOLEI, BASQUET, TRIATLÓ, MÉS FUTBOL I ATLETISME

Al marge dels partits de divendres del Cevalls al pavelló Comunal, o els d'avui del VPC a Pamiers o del CV Andorra a Montpellier (veure pàgina 29) demà, hi ha molta més varietat d'esports que es poden veure al nostre país. És el cas de la triatló Popular d'Andorra la Vella que organitza el CT Serradells –sense el club Anyós, que tindrà fronts oberts a Mallorca,Benicàssim o Gavà– o els clàssics 10K del CAVA, proves que coincideixen demà diumenge al matí i que preveuen aplegar més de 300 participants. Avui dissabte el MoraBanc Andorra B s'estrena en competició oficial en la Lliga Catalana EBA davant l'Aracena Collblanc al Joan Alay. L'esport femení també tindrà el seu pes en la jornada d'avui, ja que a les 17.00 hores l'UrbanGym de vòlei s'estrena davant l'Ametlla al Lycée i una hora més tard l'Enfaf de futbol rep a Aixovall el Sant Quirze del Vallès.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT