PUBLICITAT

L'Andorra es confirma com un rival a tenir en compte

  • L'equip d'Hillaire guanya el Montpellier i l'Ajaccio en un torneig amistós
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'Andorra escalfa en un amistos de la setmana passada a Toulouse Foto: CVA

El CV Andorra continua guanyant-se dia a dia el respecte en la Superlliga. Ho està fent, de fet, quan ni tan sols han començat els partits oficials. Va marcant terreny a base d'amistosos de pretemporada. Com el torneig que està jugant a Montpellier contra alguns dels millors equips de la Lliga francesa.

L'equip que dirigeix Lluís Hillaire, sense Borrego ni Abel Bernal, va guanyar els dos partits inicials d'aquesta competició en format de lligueta de tots contra tots en dos grups de tres equips, per definir demà en una última jornada i segons la classificació, el campió, tercer i cinquè classificat.

L'equip andorrà s'ha guanyat una plaça en la final en imposar-se als dos adversaris del grup A: el Montpellier i l'Ajaccio. L'Andorra va tenir un inici dubitatiu contra el conjunt local que el va obligar a anar a remolc durant pràcticament tot el primer set. És el que té despistar-se contra un equip de tanta qualitat. Però sense rendir-se, els tricolors van acabar imposant-se per 33-1. El segon set, també igualat, va caure del costat local per 21-25 i en el desempat, de nou els d'Hillaire van rendir en moment de pressió i va guanyar 15-11. Curiós que contra l'Ajaccio el marcador va ser gairebé idèntic: 35-33, 21-25 i 15-11. Així que el CV Andorra s'ha guanyat una plaça per disputar demà la final, a les sis de la tarda contra el Cannes.

El tècnic no va amagar la seva satisfacció pel progrés d'una plantilla pràcticament nova: «De mica en mica comencem a carburar com un equip, remuntant sets complicats i contra rivals d'entitat. És per estar contents de com estan anant les coses i si no pequem d'excés de confiança, a la Superlliga podem presentar molta batalla».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT