PUBLICITAT

Vinyes tanca les primeres dues curses de la Supercopa 15a i 9a

  • Un problema burocràtic pel canvi d'equip impedeix competir Josep Maria Dabad a Los Arcos
EL PERIÒDIC
LOS ARCOS

Amàlia Vinyes va marcar ahir una bona primera jornada de la Supercopa Seat León 2010 amb la 15a i la 9a posició, respectivament, en les dues primeres curses que es van disputar al nou circuit de Los Arcos, a Navarra. Avui tancarà la tercera carrera en una competició en la que Josep Maria Dabad no va poder competir per una qüestió de papers.

En les tandes lliures del matí, l'andorrana va anar guanyant terreny al crono, tot i que va assegurar després que encara no tenia agafat el ritme amb els pneumàtics nous. Després, en la sèrie cronometrada va acabar 15a, tot i que amb un temps molt bo, ja que amb només tres dècimes menys hagués guanyat quatre posicions. Les diferències entre els pilots de la part mitjana eren mínimes.

Així va arribar la primera carrera, en què Vinyes va ser valenta i va rodar fins i tot en l'11a posició. Un lleuger toc al final de la carrera i sense temps per reaccionar la va enviar a la 15a plaça, a 22,057s del guanyador Óscar Nogues. Així, l'andorrana va sortir a per totes en la segona cursa, també a set voltes, i va demostrar el seu potencial al volant d'un Seat León. Es va situar 9a i va aconseguir mantenir la posició fins el final, arribant a meta a 16,474s de Nogues, que va ser altra vegada el més ràpid. Avui es veurà una Amàlia Vinyes de nou molt competitiva.

ADÉU PREMATUR A DABAD
Josep Maria Dabad, tot i haver completat la jornada d'entrenaments lliures, finalment no va poder participar a aquesta cita per un problema burocràtic derivat del seu últim canvi d'equip. Tot i els intents perquè competís, finalment no ha pogut ser així i haurà d'esperar a la següent cursa de la Supercopa, el 16 i 17 d'octubre. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT